Danablu er et dejligt krydderi i saucer. Den tilfører en pikant smag, der giver associationer til dyrekød eller andet vildt.
12591 kJ / 3009 kcal
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,9 % | 6 g |
Kulhydrat: | 33 % | 9,6 g |
Fedt: | 46,1 % | 6,1 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
2
Grisehjerter (ca. 700 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Bacon (ca. 75 g)
|
|
50 g
Smør
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1½ dl
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Ribsgelé
|
|
1 spsk
Blåskimmelost
|
|
Evt. kulør
|
|
Evt. saucejævner
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
300 g
Grøn salat
|
|
Ribsgelé
|