En anden klassisk simreret med masser af god smag.
Danablu er et dejligt krydderi i saucer. Den tilfører en pikant smag, der giver associationer til dyrekød eller andet vildt.
12639 kJ / 3021 kcal
494 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 9,6 g |
Fedt: | 46,2 % | 6,2 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Grisehjerter (ca. 700 g)
|
2 |
---|---|
Bacon (ca. 75 g)
|
4 skiver |
Smør
|
50 g |
1½ dl | |
Vand
|
1½ dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Ribsgelé
|
1 spsk |
Castello® Danablu 50+
|
1 spsk |
Evt. kulør
|
|
Evt. lys saucejævner
|
Kartofler - koges
|
1 kg |
---|---|
Grøn salat
|
300 g |
Ribsgelé
|