Hjerter i flødesauce

Hjerter i flødesauce

1 timer Hovedret
Hjerter i flødesauce er en opskrift med masser af saft og kraft. Hjerterne smager skønt i den cremede flødesauce, med bacon og ribsgelé. Hjerter i flødesauce er en rigtig hyggelig simreret til den tid af året, hvor vi mest er indendøre. Eller serveret efter en god gåtur ude i det blandede vejr. Hvis du har mod på at servere hjerter i flødesauce til gæster (indmad kan jo dele vandenene) egner retten sig rigtig godt, da den næsten kun bliver bedre af at trække fra dag til dag.
Mere inspiration

En anden klassisk simreret med masser af god smag.

Boeuf bourguignon
60+ min
Boeuf bourguignon
(40)
Velbekomme!
Tip

Danablu er et dejligt krydderi i saucer. Den tilfører en pikant smag, der giver associationer til dyrekød eller andet vildt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12804 kJ / 3060 kcal

Næringsindhold pr. 100g

501 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 21,6 % 6,4 g
Kulhydrat: 34,9 % 10,3 g
Fedt: 43,5 % 5,9 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser