Ca. 50 min. ved 175° - varmluft.
I stedet for kanin kan man anvende 1 kylling (ca. 1¾ kg).
I stedet for kartofler kan du servere 240 g groft brød til.
11246 kJ / 2688 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 35,8 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,8 g |
Servér disse sprøde flutes til ragouten.
1
Ung flået kanin
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
300 g
Blommetomater i halve
|
|
2
Røde peberfrugter i grove tern
|
|
2
Rødløg i tynde både
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
5
Laurbærblade
|
|
2 spsk
Finthakket frisk oregano
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
100 g
Små sorte oliven med sten, fx nicoise
|
Frisk oregano
|
---|
1 kg
Nye kogte kartofler
|
---|