Kaninragout med tomat og peberfrugt
30 min
•
)
En rigtig dejlig italiensk inspireret gryderet med kanin, solmodne tomater og laurbær. Ragouten skal simre i ovnen i 45 min, til kødet er mørt og blødt som smør. Kaninragout er en skøn sensommer og efterårs ret.
Ingredienser
Ragout
1
Ung flået kanin
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
300 g
Blommetomater i halve
|
|
2
Røde peberfrugter i grove tern
|
|
2
Rødløg i tynde både
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
5
Laurbærblade
|
|
2 spsk
Finthakkede oreganoblade
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
100 g
Små sorte oliven, fx nicoise
|
Tilbehør
1 kg
Nye kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Ragout
I stedet for kanin kan man anvende 1 kylling (ca. 1¾ kg).
I stedet for kartofler kan du servere 240 g groft brød til.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11246 kJ / 2688 kcal
Næringsindhold pr. 100g
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 35,8 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,8 g |
