Bøf med glaserede grøntsager - Opskrifter - Arla

Bøf med glaserede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En god klassisk hverdagsret, der piftes op af de glaserede grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

Glaserede grøntsager

  • 400 g skrællede gulerødder
  • 6 stilke bladselleri
  • 25 g smør
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 240 g italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Tilsæt RødvinsSauce og "kog" bøfferne ved svag varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Tag panden af varmen og dæk med alufolie. Lad bøfferne trække i ca. 5 min. Smag saucen til.

Glaserede grøntsager

Skær imens gulerødder og bladselleri i 3 cm stykker. Kom smør, eddike, honning, salt og peber i en stor, tykbundet gryde. Bring blandingen i kog og tilsæt gulerødder og bladselleri. Lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag låget af gryden og kog grøntsagerne ved kraftig varme ca. 5 min. eller til væden er fordampet. Vend persille i grøntsagerne og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Shiraz Victoria, Australia

Rødvin med lidt sødme fx. en oversøisk shiraz Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til balsamico