Ribeye-steaks med grillede grøntsager
30 min
•
Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.
Ingredienser
Barbecuedressing
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Barbecuesauce
|
4
Ribeye-steaks (ca. 700 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grillede grøntsager
10
Hele gule, orange og røde mini snackpebere
|
|
---|---|
4
Rødløg i tykke skiver (ca. 300 g)
|
|
4
Tomater i halve (ca. 300 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Pynt
Hakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
750 g
Små bagte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Barbecuedressing
Grillede grøntsager
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10545 kJ / 2520 kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 7,3 g |
Fedt: | 41,8 % | 4,6 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.