10545 kJ / 2520 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 7,3 g |
Fedt: | 41,8 % | 4,6 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Barbecuesauce
|
4
Ribeye-steaks (ca. 700 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10
Hele gule, orange og røde mini snackpebere
|
|
---|---|
4
Rødløg i tykke skiver (ca. 300 g)
|
|
4
Tomater i halve (ca. 300 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Hakket bredbladet persille
|
---|
750 g
Små bagte kartofler
|
---|