10545 kJ / 2520 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 7,3 g |
Fedt: | 41,8 % | 4,6 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
Creme fraiche
|
2 dl |
---|---|
Barbecuesauce
|
3 spsk |
Ribeye-steaks (ca. 700 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Hele gule, orange og røde mini snackpebere
|
10 |
---|---|
Rødløg i tykke skiver (ca. 300 g)
|
4 |
Tomater i halve (ca. 300 g)
|
4 |
Rapsolie
|
1 spsk |
Flagesalt
|
1 tsk |
Hakket bredbladet persille
|
---|
Små bagte kartofler
|
750 g |
---|