3116 kJ / 745 kcal
999 kJ / 239 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16,6 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 16,6 g |
Fedt: | 55,1 % | 14,9 g |
1
Ribeye-steak (ca. 75 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
½
Lille løg i tynde skiver (ca. 25 g)
|
|
½
Lille rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 50 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 skiver
Grovbrød
|
|
---|---|
5 g
Smør
|
|
1 tsk
Dijonnaise
|
|
2 skiver
Havarti ost
|