Spicy steak toast

Spicy steak toast

30 min
En krydret og lækker toast med skiver af steak, ristet peberfrugt, løg og spicy smeltet ost, som giver toasten et ekstra kick.

Sådan gør du

  • Lad en pande blive godt varm ved kraftig varme. Pensl bøffen med olie og krydr med salt og peber. Steg bøffen i 2-3 min. på hver side - alt efter hvor stegt kødet skal være. Skær bøffen i tynde skiver.
  • Lad olien blive varm i en pande ved kraftig varme. Svits løg og peberfrugt i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg videre i ca. 4 min. Krydr med salt og peber.
  • Smør brødskiverne med smør på den ene side og dijonnaise på den anden side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, skiver af bøf, løg- og peberfrugtblanding. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min. - til den er gylden og osten er smeltet. Server den varm.
Energiindhold for hele retten:

3116 kJ / 745 kcal

Næringsindhold pr. 100g

999 kJ / 239 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 16,6 % 9,7 g
Kulhydrat: 28,3 % 16,6 g
Fedt: 55,1 % 14,9 g

Ingredienser

1 Ribeye-steak (ca. 75 g)
1 tsk Olie
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk Olie
½ Lille løg i tynde skiver (ca. 25 g)
½ Lille rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 50 g)
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 skiver Grovbrød
5 g Smør
1 tsk Dijonnaise
2 skiver Havarti ost
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk