Spicy steak toast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En krydret og lækker toast med skiver af steak, ristet peberfrugt, løg og spicy smeltet ost, som giver toasten et ekstra kick.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 ribeye-steak (ca. 75 g)
  • 1 tsk olie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk olie
  • 1 lille zittauerløg i tynde skiver (ca. 25 g)
  • ½ lille rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 50 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver grovbrød
  • 5 g smør
  • 1 tsk dijonnaise
  • 2 skiver Arla® Havarti 55+ Jalapenos

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en pande blive godt varm ved kraftig varme. Pensl bøffen med olie og krydr med salt og peber. Steg bøffen i 2-3 min. på hver side - alt efter hvor stegt kødet skal være. Skær bøffen i tynde skiver.

Lad olien blive varm i en pande ved kraftig varme. Svits løg og peberfrugt i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg videre i ca. 4 min. Krydr med salt og peber.

Smør brødskiverne med smør på den ene side og dijonnaise på den anden side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, skiver af bøf, løg- og peberfrugtblanding. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min. - til den er gylden og osten er smeltet. Server den varm.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 61 %

Print

Andre gode forslag