Ribeye steaks og mangosalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

1 timer

Steaks på panden, kartofler i ovnen og din yndlingssauce i gryden. Lav mangosalsaen og vupti du har en lækker middag!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 moden avocado (ca. 250 g)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 skrællet moden mangofrugt i små stykker (ca. 200 g)
  • 250 g cherrytomater i kvarte
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 4 ribeye-steaks, marmoreret oksefilet (ca. 800 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 1 kg stegte kartoffelbåde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mangosalsa

Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Skær avocadoen i små tern og vend dem forsigtigt sammen med citronsaft og de øvrige ingredienser. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Drys de 4 steaks med salt og peber og steg dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - vend kødet af og til. Tag de 4 steaks af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 5 min.

Bring whiskysaucen i kog i en gryde. Hæld saucen i en varm skål og server den sammen med ribeye steaks, mangosalsa og kartofler.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag