Asparges med rogn-vinaigrette og pocherede æg

Asparges med rogn-vinaigrette og pocherede æg

45 min Forret

En forret med et par af forårets skønne ingredienser - friske grønne asparges og stenbiderrogn. Asparges med stenbiderrogn, friske tomater og pocherede æg er en uimodståelig kombination, som vækker opsigt med de smukke farver og forårsfornemmelser. Server asparges med stenbiderrogn til forret eller som en luksus frokost.

Mere inspiration

Servér nybagte flutes til asparges og stenbiderrogn.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5814 kJ / 1389 kcal

Næringsindhold pr. 100g

537 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 17,5 % 5,5 g
Kulhydrat: 42,9 % 13,5 g
Fedt: 39,6 % 5,8 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser