5700 kJ / 1362 kcal
525 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 13 g |
Fedt: | 40 % | 5,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
½ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Æg
|
4
Tomater (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
50 g
Flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller ufarvet kaviar
|
|
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
225 g
Grønne asparges
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
Dildkviste
|
|
---|---|
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
240
Landbrød
|
---|