Servér nybagte flutes til asparges og stenbiderrogn.
5750 kJ / 1374 kcal
531 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,6 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 13,3 g |
Fedt: | 39,7 % | 5,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Ufarvet lagereddike
|
½ dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Æg
|
4 |
Tomater (ca. 200 g)
|
4 |
---|---|
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
2 |
Finthakkede friske dildkviste
|
3 spsk |
Flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller ufarvet kaviar
|
50 g |
Jomfruolivenolie
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grønne asparges
|
225 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Friske dildkviste
|
|
---|---|
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
Landbrød
|
240 g |
---|