En forret med et par af forårets skønne ingredienser - friske grønne asparges og stenbiderrogn. Asparges med stenbiderrogn, friske tomater og pocherede æg er en uimodståelig kombination, som vækker opsigt med de smukke farver og forårsfornemmelser. Server asparges med stenbiderrogn til forret eller som en luksus frokost.
5814 kJ / 1389 kcal
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 13,5 g |
Fedt: | 39,6 % | 5,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.