Søndagstoast med chorizo og pocheret æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Søndag morgen - med tid til forkælelse. Her er den perfekte toast til den perfekte morgen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g chorizopølse i små tern
  • 3 rensede grønne asparges
  • 15 g smør
  • 1 skive langtidshævet hvedebrød
  • 2 skiver Arla® Havarti 60+ skiveost

Porcheret æg

  • 1 liter vand
  • ½ dl lagereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æg
  • 1 tsk trøffelolie - kan undlades
  • ½ tsk flagesalt
  • ½ dl karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg chorizopølsen ved svag varme på en tør pande i ca. 5 min. - eller til den er gyldne og sprøde. Tilsæt de grønne asparges og steg i yderligere 2 min. Tag blandingen af panden og hold den varm.

Smelt halvdelen af smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg brødet gyldent på den ene side - ca. 4 min. Vend brødet, kom ost på den gyldne side og steg den anden side gylden i resten af smørret.

Pocheret æg

Bring imens vand, eddike og salt i kog i en gryde. Slå ægget ud i en underkop. Når vandet koger, pisker du med et piskeris - så der dannes en hvirvel. Fjern piskeriset og hæld forsigtigt ægget ned i hvirvlen. Lad ægget koge ca. 3 min., til æggehviden er stivnet, men blommen stadig er flydende. Løft ægget op med en hulske og læg det i iskoldt vand. Lad det pocherede æg stå i det kolde vand, til det skal bruges.

Anret chorizo og asparges på osten, top med det pochede æg, trøffelolie og salt. Drys med karse og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag