Søndag morgen - med tid til forkælelse. Her er den perfekte toast til den perfekte morgen.
Sådan gør du
Steg chorizopølsen ved svag varme på en tør pande i ca. 5 min. - eller til den er gyldne og sprøde. Tilsæt de grønne asparges og steg i yderligere 2 min. Tag blandingen af panden og hold den varm.
Smelt halvdelen af smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg brødet gyldent på den ene side - ca. 4 min. Vend brødet, kom ost på den gyldne side og steg den anden side gylden i resten af smørret.
Pocheret æg
Bring imens vand, eddike og salt i kog i en gryde. Slå ægget ud i en underkop. Når vandet koger, pisker du med et piskeris - så der dannes en hvirvel. Fjern piskeriset og hæld forsigtigt ægget ned i hvirvlen. Lad ægget koge ca. 3 min., til æggehviden er stivnet, men blommen stadig er flydende. Løft ægget op med en hulske og læg det i iskoldt vand. Lad det pocherede æg stå i det kolde vand, til det skal bruges.
Anret chorizo og asparges på osten, top med det pochede æg, trøffelolie og salt. Drys med karse og server straks.