Spejlæg på en anden måde i denne åbne toast - med chorizo og smeltet mozzarella.
Sådan gør du
Bland rucola og peberfrugt sammen. Drys med salt og fordel salaten på 4 tallerkener.
Smør brødskiverne med løgmarmeladen og fordel dem på tallerkenerne.
Kom chorizo i en kold pande og skru op til kraftig varme. Steg chorizoen ved kraftig varme i ca. 2 min., og under omrøring, steg det ved jævn varme i yderligere ca. 2 min. - til det er sprødt. Tag det af panden. Lad smørret gyldne i panden ved jævn varme. Slå æggene ud og steg dem i ca. 4 min. Fordel æggene på de ristede brød, drys herpå chorizo. Kom osten i panden og lad det smelte ved jævn varme og under omrøring. Fordel den smeltede ost over de 4 toast, drys med peber og server.
Du bestemmer selv om du vil have ægget spejlet på begge sider.
Energiindhold for hele retten:
6380 kJ / 1525 kcal
Næringsindhold pr. 100g
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,8 g
Protein:
24,8 %
10,8 g
Kulhydrat:
34,5 %
15 g
Fedt:
40,7 %
8,2 g
Ingredienser
75 g
Renset rucolasalat
1
Gul peberfrugt i korte tynde strimler (ca. 125 g)