Chorizo og æg på toast
30 min
•
Spejlæg på en anden måde i denne åbne toast - med chorizo og smeltet mozzarella.
Ingredienser
75 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1
Gul peberfrugt i korte tynde strimler (ca. 125 g)
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Landbrød - hårdtristet (ca. 175 g)
|
|
---|---|
50 g
Rødløgsmarmelade
|
75 g
Chorizopølse i skiver
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
4
Æg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Pynt
Friskkværnet peber
|
---|
Sådan gør du
Du bestemmer selv om du vil have ægget spejlet på begge sider.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6380 kJ / 1525 kcal
Næringsindhold pr. 100g
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,8 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 15 g |
Fedt: | 40,7 % | 8,2 g |