Chorizo og æg på toast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Spejlæg på en anden måde i denne åbne toast - med chorizo og smeltet mozzarella.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g renset rucolasalat
  • 1 gul peberfrugt i korte tynde strimler (ca. 125 g)
  • ½ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver landbrød - hårdtristet (ca. 175 g)
  • 50 g rødløgsmarmelade
  • 75 g chorizopølse i skiver
  • 10 g smør
  • 4 æg
  • ¼ tsk groft salt
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Pynt

  • sumak - salt/syrligt krydderi

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rucola og peberfrugt sammen. Drys med salt og fordel salaten på 4 tallerkener.

Smør brødskiverne med løgmarmeladen og fordel dem på tallerkenerne.

Kom chorizo i en kold pande og skru op til kraftig varme. Steg chorizoen ved kraftig varme i ca. 2 min., og under omrøring, steg det ved jævn varme i yderligere ca. 2 min. - til det er sprødt. Tag det af panden. Lad smørret gyldne i panden ved jævn varme. Slå æggene ud og steg dem i ca. 4 min. Fordel æggene på de ristede brød, drys herpå chorizo. Kom osten i panden og lad det smelte ved jævn varme og under omrøring. Fordel den smeltede ost over de 4 toast. Drys med sumak og server straks.

Tip

Du bestemmer selv om du vil have ægget spejlet på begge sider.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: