Rispilaf med æg og mynteshot
30 min
•
Maden ryger nemt ned med et lille mynteshot - velbekomme.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
1
Finthakket løg
|
|
5 dl
Vand
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
3 dl
Kærnemælk
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
5 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
---|---|
250 g
Frosne ærter
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
2½ spsk
Græskarkerner
|
|
4
Smilende æg
|
Pynt
Mynteblade
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
120 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10114 kJ / 2417 kcal
Næringsindhold pr. 100g
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 11,1 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,2 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.