Svinekød i sur-sød sauce
1 time 5 min
•
&format=webp)
Den klassiske kinesiske sur-sød sauce - herligt. Kan også bruges til fx indbagt kylling og rejer.
Ingredienser
Marinade
1 spsk
Sojasauce
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
1 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
400 g
Grisefilet
|
---|
Løse ris
4 dl
Løse ris, parboiled (ca. 320 g)
|
|
---|---|
6 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Stegning af kød
2 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
1 dåse
Ananasringe i egen lage (ca. 340 g)
|
|
---|---|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
25 g
Smør
|
|
1
Gul peberfrugt (ca. 125 g)
|
Sur-sød sauce
2 tsk
Majsstivelse fx maizena
|
|
---|---|
4 spsk
Vand
|
|
4 spsk
Ananaslage
|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Tomatketchup
|
|
2 tsk
Kinesisk sojasauce
|
|
1 tsk
Engelsk sauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Marinade
Løse ris
Stegning af kød
Sur-sød sauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10872 kJ / 2598 kcal
Næringsindhold pr. 100g
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 18,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 17,3 g |
Fedt: | 20,9 % | 2,7 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
