Du kan sagtens tilføj eller erstatte fyldet i julebollerne alt efter smag - de traditionelle ingredienser er som oftest: rosiner, sukat, pomerans, appelsin, marcipan /og eller hakkede mandler.
14530 kJ / 3473 kcal
1161 kJ / 277 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 8,2 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 65,5 % | 44,7 g |
Fedt: | 26,3 % | 8,2 g |
75 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
400 g
Hvedemel
|
|
50 g
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
100 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Kandiseret appelsinskal
|
|
50 g
Sukat
|
|
50 g
Rosiner
|
|
2 tsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
1
Æg
|
---|
½ dl
Sukker
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|