Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn
19232 kJ / 4597 kcal
1393 kJ / 333 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 7,2 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 40,3 g |
Fedt: | 43,6 % | 16,4 g |
Se hvordan du laver Stjernebrød med kanelremonce her. Stjernebrød med kanelremonce er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Stjernebrød er sjove at lave og lækre at spise i den søde juletid.
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
50 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Groft salt
|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Brun farin
|
|
3 spsk
Stødt kanel
|
Æg til pensling
|
|
---|---|
Flormelis til drys
|