Klassikeren med i den velkendte form.
Reducer gærmængden til 15 g og lad kanelsnurrerne efterhæve i køleskabet natten over. Så har du friskbagte kanelsnurrer til morgenbordet.
Erstat kanel med 1 spsk knuste kardemommekapsler. Så har du lækre kardemommesnurrer.
Orker du ikke at forme dejen så kunstfærdigt, så lav boller af dejen i stedet - så har du fine kanelboller.
20013 kJ / 4783 kcal
1130 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,5 g |
Protein: | 10,1 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 31,6 g |
Fedt: | 42,4 % | 12,9 g |
Se her hvordan du snurrer dine kanelsnurrer.
Mælk - lillefingervarmt
|
5 dl |
---|---|
Gær
|
50 g |
Blødt smør
|
125 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Stødt kardemomme
|
2 tsk |
Hvid hvedemel eller hvedemel
|
750 g |
Blødt smør
|
125 g |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Stødt kanel
|
2 spsk |
Æggeblomme
|
1 |
---|---|
Mælk
|
1 spsk |
Perlesukker eller rørsukker
|
---|