Den klassiske kanelsnurre - i en kæmpe variant... Kanelsnurren bliver ikke mindre lækker af at blive bagt som én stor snurre, tværtimod. Den kæmpe kanelsnurre bages i en springform, hvilket holder ekstra godt på alt den lækre kanelremonce og gør kagen ekstra svampet. Kæmpe kanelsnurre snurres efter samme teknik som de små kanelsnurrer. Der findes nok lige så mange snurreteknikker, som der findes svenske bagere - men metoden som beskrives i opskriften her er enkel og giver et smukt kig til kanelsnurrens mange lag og snoninger.
Her får du opskriften på de skønneste klassiske kanelsnurrer.
Kæmpe kanelsnurren kan godt bages uden form.
23278 kJ / 5564 kcal
1484 kJ / 355 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,6 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 46,3 g |
Fedt: | 41,3 % | 16,6 g |