Julekrans

Julekrans

60+ min
Fryseegnet
Denne lækre julekrans er en fryd for øjet såvel som ganen... Julekransen smager skønt af kardemomme og i remoncen er der både marcipan og kanel. Så der er dømt 100% julestemning i dit køkken, så snart du sætter julekransen i ovnen. Kransen skal pensles med en sukkerlage så snart den kommer ud af ovnen - det giver en skinnende overflade og gør den ekstra svampet og lækker. Drys julekransen med svensk perlesukker som ligner snefnug - og pynt den evt. med kanelstænger, stjerneanis og friske tranebær for at få den til at ligne en rigtig dørkrans...
Mere inspiration

Lyst til flere julelækkerier? Prøv denne skønne julelagkage med vaniljefrosting.

Velbekomme!
Frysetip

Julekransen kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20535 kJ / 4908 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1388 kJ / 332 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,8 % 4,8 g
Kulhydrat: 56,2 % 45,9 g
Fedt: 38 % 14,2 g
Relateret video
Julekrans

Ingredienser