Denne lækre julekrans er en fryd for øjet såvel som ganen... Julekransen smager skønt af kardemomme og i remoncen er der både marcipan og kanel. Så der er dømt 100% julestemning i dit køkken, så snart du sætter julekransen i ovnen. Kransen skal pensles med en sukkerlage så snart den kommer ud af ovnen - det giver en skinnende overflade og gør den ekstra svampet og lækker. Drys julekransen med svensk perlesukker som ligner snefnug - og pynt den evt. med kanelstænger, stjerneanis og friske tranebær for at få den til at ligne en rigtig dørkrans...
Lyst til flere julelækkerier? Prøv denne skønne julelagkage med vaniljefrosting.
Julekransen kan fryses.
20721 kJ / 4952 kcal
1400 kJ / 335 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 6,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 44,1 g |
Fedt: | 40,2 % | 15,2 g |