Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt

Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt

30 min
Fryseegnet
Lav en stor portion af de indbagte pizzastykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!

Sådan gør du

  • Lad olien blive varm i en pande. Svits kødet ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost.
  • Rul pizzadejen tyndere med en kagerulle til en firkant (ca. 25 x 30 cm). Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner. Kom en portion fyld på midten af hvert kvadrat og fold dejen over. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Bag pizza-stykkerne midt i ovnen. Lad dem køle helt af.
  • Pak de indbagte pizza-stykker ind i husholdningsfilm og kom et stykke i hver madpakke sammen med agurk og tomat.
Tip
  • Lav en større portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker.
Bagetid
  • 12-15 min. ved 225°.
Velbekomme!
Frysetip

Lad dem tø i køleskabet og lun dem inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6363 kJ / 1521 kcal

Næringsindhold pr. 100g

525 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 23,6 % 7,3 g
Kulhydrat: 56,9 % 17,6 g
Fedt: 19,5 % 2,8 g

Ingredienser

Rapsolie
½ spsk
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
200 g
Tacokrydderi
¾ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Majs
100 g
Rød peberfrugt i små tern
1
50 g
Pizzadej (ca. 300 g)
1
Hertil
Agurk i stave
200 g
Cherrytomater
200 g