Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt

Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt

30 min
Fryseegnet
Lav en stor portion af de indbagte pizzastykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!

Sådan gør du

Bagetid:

12-15 min. ved 225°.

  • Lad olien blive varm i en pande. Svits kødet ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost.
  • Rul pizzadejen tyndere med en kagerulle til en firkant (ca. 25 x 30 cm). Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner. Kom en portion fyld på midten af hvert kvadrat og fold dejen over. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Bag pizza-stykkerne midt i ovnen. Lad dem køle helt af.
  • Pak de indbagte pizza-stykker ind i husholdningsfilm og kom et stykke i hver madpakke sammen med agurk og tomat.
Tip
  • Lav en større portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker.

Lad dem tø i køleskabet og lun dem inden serveringen.

Energiindhold for hele retten:

5669 kJ / 1355 kcal

Næringsindhold pr. 100g

468 kJ / 112 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 23,9 % 6,6 g
Kulhydrat: 50 % 13,7 g
Fedt: 26,1 % 3,3 g

Ingredienser

½ spsk Rapsolie
200 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
¾ tsk Tacokrydderi
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
100 g Majs
1 Rød peberfrugt i små tern
50 g Smuldret salatost i tern
1 Pizzadej (ca. 300 g)
Hertil
200 g Agurk i stave
200 g Cherrytomater