Pizza med grillet peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En dejlig og grov pizza, hvor de grillede peberfrugter virkelig giver retten smag af Italien.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • gulerødder i tynde strimler
  • agurker i tynde strimler

Tilbehør

  • ½ agurker i små tern (ca. 200 g)
  • 3 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
  • 250 g majskerner

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Rul dejen ud på et meldrysset bord (ca. 32 x 40 cm) og læg den på et stykke bagepapir. Lad bagepladen blive godt varm i ovnen og træk pizzabunden over på pladen. Bag den midt i ovnen.

Bland imens saucen med gulerod, tomatpuré, hvidløg, salt og friskkværnet peber.

Smør blandingen på den forbagte pizzabund og fordel herpå skinke, ost, løg og peberfrugt. Bag pizzaen færdig midt i ovnen pynt med gulerod og agurk og server sammen med salat af gulerødder, agurk og majs.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for selv at lave din pizzadej, kan du købe en færdig udrullet fuldkornspizzadej.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: