Pizza med grillet peberfrugt

Pizza med grillet peberfrugt

30 min
En dejlig og grov pizza, hvor de grillede peberfrugter virkelig giver retten smag af Italien.

Sådan gør du

Forbagning:

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagning:

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

  • Rul dejen ud på et meldrysset bord (ca. 32 x 40 cm) og læg den på et stykke bagepapir. Lad bagepladen blive godt varm i ovnen og træk pizzabunden over på pladen. Bag den midt i ovnen.
  • Bland imens pizzasaucen med gulerod, tomatpuré, hvidløg, salt og friskkværnet peber.
  • Smør blandingen på den forbagte pizzabund og fordel herpå skinke, ost, løg og peberfrugt. Bag pizzaen færdig midt i ovnen pynt med gulerod og agurk og server sammen med salat af gulerødder, agurk og majs.
Energiindhold for hele retten:

12231 kJ / 2923 kcal

Næringsindhold pr. 100g

496 kJ / 119 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24 % 7 g
Kulhydrat: 51,8 % 15,1 g
Fedt: 24,2 % 3,2 g

Ingredienser

1 Firkantet pizzadej (ca. 400 g)
2 dl Tomatsauce, fx pizzasauce
2 Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
2 spsk Koncentreret tomatpuré
2 Små knuste fed hvidløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Kogt røget skinke i skiver
200 g Revet mozzarellaost
1 Zittauerløg i tynde skiver (ca. 75 g)
150 g Afdryppede grillede peberfrugter i olie
Pynt
Gulerødder i tynde strimler
Agurker i tynde strimler
Tilbehør
½ Agurk i små tern (ca. 200 g)
3 Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
250 g Majs
Indkluderet i opskriften
Groft pandebrød
45 min
Groft pandebrød
(25)