Blomkålspizza a la Cheasy

Blomkålspizza a la Cheasy

Blomkålspizza er et dejligt alternativ til den traditionelle pizza - og den skal hverken æltes eller hæve. Du skal blot rive blomkålen på et rivejern og blande det med æg og revet mozzerella, så har du "dejen" til dine bunde. Varier dit fyld på blomkålspizzaen, som du vil. Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien.

Sådan gør du

Blomkålspizzaer
  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt blomkål, halvdelen af osten og salt.
  • Kom halvdelen af blandingen på et stykke bagepapir og bred den ud til en rund bund (ca. 32 cm i diameter). Gentag med resten og træk bundene over på de varme bageplader. Forbag bundene til de er gyldne.
  • Tag blomkålsbundene ud af ovnen og skru ovnen op til 250°.
  • Fordel tomatsauce, resten af osten, peberfrugt, parmaskinke og kapers på bundene.
  • Bag pizzaerne færdige, drys med frisk rucola og oregano - og server.
Forbagning af blomkålsbunde
  • Ca. 15 min. 225° - varmluft.
Bagning af blomkålspizzaer
  • Ca. 5 min. 250° - varmluft.
Mere inspiration

Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien - fx med

Velbekomme!
Tip

Brug evt. 'blomkålsris' i stedet for revet blomkål. Det er nemt og hurtigt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4234 kJ / 1012 kcal

Næringsindhold pr. 100g

319 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 40,1 % 7,5 g
Kulhydrat: 14,2 % 2,7 g
Fedt: 45,7 % 3,9 g
Relateret video
Blomkålspizza a la Cheasy

Ingredienser

Blomkålspizzaer
Æg
3
Stort blomkål - groftrevet (ca. 900 g)
1
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
150 g
Groft salt
1 tsk
Tomatsauce
2 dl
Gule peberfrugter i tynde strimler
150 g
Parmaskinke
75 g
Kapers
40 g
Topping
Rucolasalat
50 g
Tørret oregano