Ca. 15 min. 225° - varmluft.
Ca. 5 min. 250° - varmluft.
Brug evt. 'blomkålsris' i stedet for revet blomkål. Det er nemt og hurtigt.
4323 kJ / 1033 kcal
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 38,6 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 15,4 % | 2,9 g |
Fedt: | 46 % | 4,1 g |
3
Æg
|
|
---|---|
1
Stort blomkål - groftrevet (ca. 900 g)
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Tomatsauce
|
|
---|---|
150 g
Gule peberfrugter i tynde strimler
|
|
75 g
Parmaskinke
|
|
40 g
Kapers
|
50 g
Rucolasalat
|
|
---|---|
Tørret oregano
|