Blomkålspizza er et dejligt alternativ til den traditionelle pizza - og den skal hverken æltes eller hæve. Du skal blot rive blomkålen på et rivejern og blande det med æg og revet mozzerella, så har du "dejen" til dine bunde. Varier dit fyld på blomkålspizzaen, som du vil. Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien.
Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien - fx med
Brug evt. 'blomkålsris' i stedet for revet blomkål. Det er nemt og hurtigt.
4144 kJ / 990 kcal
313 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 41,5 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 2,6 g |
Fedt: | 44,2 % | 3,7 g |