Blomkålspizza a la Cheasy
•
&format=webp)
Blomkålspizza er et dejligt alternativ til den traditionelle pizza - og den skal hverken æltes eller hæve. Du skal blot rive blomkålen på et rivejern og blande det med æg og revet mozzerella, så har du "dejen" til dine bunde. Varier dit fyld på blomkålspizzaen, som du vil. Server eventuelt denne blomkålspizza som en del af flere hovedretter - ligesom man gør i Italien.
Ingredienser
Blomkålspizzaer
3
Æg
|
|
---|---|
1
Stort blomkål - groftrevet (ca. 900 g)
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Tomatsauce
|
|
---|---|
150 g
Gule peberfrugter i tynde strimler
|
|
75 g
Parmaskinke
|
|
40 g
Kapers
|
Topping
50 g
Rucolasalat
|
|
---|---|
Tørret oregano
|
Sådan gør du
Blomkålspizzaer
Brug evt. 'blomkålsris' i stedet for revet blomkål. Det er nemt og hurtigt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4310 kJ / 1030 kcal
Næringsindhold pr. 100g
325 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 38,7 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 15,4 % | 2,9 g |
Fedt: | 45,9 % | 4 g |
Relateret video
Blomkålspizza a la Cheasy
