Pizza stromboli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Stromboli er en ø udenfor Sicilien - og navnet på disse indbagte pizzaruller fyldt med lækkerier.

Ingredienser

2 pizzaruller

Antal portioner

Pizzadej

  • 15 g gær
  • 3 dl vand
  • 1½ tsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 125 g durummel (ca. 2 dl)
  • 325 g italiensk hvedemel, fx Tipo 00 (ca. 6 dl)
  • 175 g rød peberfrugt i små tern
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 100 g chorizopølse i mindre stykker
  • 45 g grønne oliven i saltlage i tynde skiver
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 2 spsk fintstrimlede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 450 g blandet grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Smuldr gæren og opløs den i vandet. Tilsæt olie, honning, salt og mel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen blank og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 2 timer.

Vend peberfrugt, ost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Del dejen i 2 og rul dem ud til firkanter (a ca. 25 x 40 cm). Fordel fyldet på de 2 pizzaer - undlad at lægge fyldet helt op til øverste kant på den lange side. Rul hver pizza sammen og læg dem på en plade med bagepapir med lukningen nedad. Bag pizzaerne midt i ovnen. Server dem varme med grøn salat til.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: