Pizza stromboli
2 timer 45 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Pizza stromboli har navn efter øen Stromboli udenfor Sicilien og er pizzaruller fyldt med lækkerier. I denne opskrift på pizza stromboli består fyldet at peberfrugt, chorizo, hvidløg, basilikum - og masser af mozzarella naturligvis. Pizza stromboli er skøn som den er, men det er også dejligt med en enkel grøn salat til - lav gerne ekstra, for pizza stromboli smager også skønt i madpakken.
Ingredienser
Pizzadej
15 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
125 g
Durummel (ca. 2 dl)
|
|
325 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 6 dl)
|
Fyld
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
100 g
Chorizopølse i mindre stykker
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 dl
Fintstrimlede basilikumblade
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
500 g
Blandet grøn salat
|
---|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
Tilsæt evt. 75 g finthakkede oliven til fyldet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11351 kJ / 2713 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 53,3 % | 19,1 g |
Fedt: | 28,7 % | 4,7 g |
Relateret video
Pizza stromboli