Sliders
1 time 5 min
Fryseegnet
•

Lækre små sliders - eller miniburgere. Vi har fyldt burgerne med en hjemmelavet cremefraiche dressing, saftige burgerbøffer med smeltet cheddar og friske grøntsager. Bag selv de små sliders boller eller køb dem i supermarkedet - og variér fyldet alt efter anledning, smagsløg og årstid. Servér sliders fx til børnefødselsdag, på buffetbordet eller til en hyggelig byg-selv burgeraften med gæster. Et 'alt-i-et'-måltid som med garanti vækker begejstring hele bordet rundt.
Ingredienser
Dressing
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Tomatketchup
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
Minibøffer med cheddar
600 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
175 g
Revet cheddarost
|
---|
16
Mini burgerboller - flækkede (se link til opskrift nedenunder)
|
|
---|---|
16
Salatblade fx hjertesalat
|
|
2
Store tomater i tynde skiver
|
|
16 skiver
Skæreost
|
|
Bambusspyd - ca. 10 cm lange
|
Sådan gør du
Dressing
Minibøffer med cheddar
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
22914 kJ / 5477 kcal
Næringsindhold pr. 100g
675 kJ / 161 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 24,6 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 14,1 g |
Fedt: | 39,9 % | 7,3 g |
