Mørbrad i sød chilisauce

Mørbrad i sød chilisauce

30 min Hovedret
Mørbrad i sød chilisauce er nem og hurtig aftensmad. Retten er inspireret af det indonesiske køkken, hvor maden er krydret, men ikke vildt stærk. Det er almindeligt at bruge frugt i det salte køkken i Indonesien. Frugten dulmer fx den stærke chili, så de mange smagsindtryk går op i en højere enhed. Mørbrad i sød chilisauce er flot og farverig og gør såvel ganen som øjet glad. Når du laver mad i wok, bruger du tiden på forberedelsen - når først maden skal laves færdig, går det stærkt.
Mere inspiration

Mere lækker indonesisk inspireret mad - krydret, men ikke stærk.

Velbekomme!
Tips

Mørbraden kan du erstatte med kyllingefilet. I stedet for nudler kan du servere ris - server risene ved siden af mørbradretten i stedet for under. Du kan skifte de 2 spsk sød chilisauce og de 3 spsk sojasauce ud med 5 spsk ketjap manis (indonesisk sød sojasauce).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9616 kJ / 2298 kcal

Næringsindhold pr. 100g

449 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 23,1 % 6,1 g
Kulhydrat: 48,7 % 12,8 g
Fedt: 28,2 % 3,4 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise