Mørbraden kan du erstatte med kyllingefilet. I stedet for nudler kan du servere ris - server risene ved siden af mørbradretten i stedet for under. Du kan skifte de 2 spsk sød chilisauce og de 3 spsk sojasauce ud med 5 spsk ketjap manis (indonesisk sød sojasauce).
9874 kJ / 2360 kcal
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 24,1 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 12,6 g |
Fedt: | 29,5 % | 3,7 g |
Mere lækker indonesisk inspireret mad - krydret, men ikke stærk.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Afpudset svinemørbrad
|
1 |
---|---|
Revet frisk ingefær
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
½ dl |
Fed hvidløg
|
2 |
Forårsløg
|
2 bundter |
Røde peberfrugter
|
2 |
Rapsolie
|
3 spsk |
Sød chilisauce
|
2 spsk |
Sojasauce
|
3 spsk |
Thai fiskesauce
|
evt. 1 spsk |
Ægnudler
|
250 g |
---|
Grofthakkede peanuts
|
2 spsk |
---|---|
Frisk koriander
|
1 dl |
Rød chilipeber i tynde ringe
|
1 |
Mangofrugt i tynde skiver
|
1 |
Limefrugt i både
|
1 |