Mørbrad i sød chilisauce

Mørbrad i sød chilisauce

30 min Hovedret
Mørbrad i sød chilisauce er nem og hurtig aftensmad. Retten er inspireret af det indonesiske køkken, hvor maden er krydret, men ikke vildt stærk. Det er almindeligt at bruge frugt i det salte køkken i Indonesien. Frugten dulmer fx den stærke chili, så de mange smagsindtryk går op i en højere enhed. Mørbrad i sød chilisauce er flot og farverig og gør såvel ganen som øjet glad. Når du laver mad i wok, bruger du tiden på forberedelsen - når først maden skal laves færdig, går det stærkt.
Mere inspiration

Mere lækker indonesisk inspireret mad - krydret, men ikke stærk.

Velbekomme!
Tips

Mørbraden kan du erstatte med kyllingefilet. I stedet for nudler kan du servere ris - server risene ved siden af mørbradretten i stedet for under. Du kan skifte de 2 spsk sød chilisauce og de 3 spsk sojasauce ud med 5 spsk ketjap manis (indonesisk sød sojasauce).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2251 kJ / 2251 kcal

Næringsindhold pr. 100g

455 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 130,39999389648438 % 6,3 g
Kulhydrat: 264,5 % 12,8 g
Fedt: 73 % 3,5 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser