Mørbrad i sød chilisauce er nem og hurtig aftensmad. Retten er inspireret af det indonesiske køkken, hvor maden er krydret, men ikke vildt stærk. Det er almindeligt at bruge frugt i det salte køkken i Indonesien. Frugten dulmer fx den stærke chili, så de mange smagsindtryk går op i en højere enhed. Mørbrad i sød chilisauce er flot og farverig og gør såvel ganen som øjet glad. Når du laver mad i wok, bruger du tiden på forberedelsen - når først maden skal laves færdig, går det stærkt.
Mere lækker indonesisk inspireret mad - krydret, men ikke stærk.
Mørbraden kan du erstatte med kyllingefilet. I stedet for nudler kan du servere ris - server risene ved siden af mørbradretten i stedet for under. Du kan skifte de 2 spsk sød chilisauce og de 3 spsk sojasauce ud med 5 spsk ketjap manis (indonesisk sød sojasauce).
9416 kJ / 2251 kcal
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 23,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 12,8 g |
Fedt: | 28,7 % | 3,5 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.