Marineret mørbrad
1 time
•
)
Marineret mørbrad - et nemt og populært valg, når der skal kræses lidt om gæster. Mørbrad er et saftigt stykke kød, som er nem og ligetil at tilberede. Marinaden består af hvidløg, soja, farin og chili, hvilket giver den perfekte balance mellem salt og sødme. Mørbraden brunes i panden, hvorefter den braiserer i den krydrede og søde marinade. En nem og super lækker opskrift på marineret mørbrad.
Ingredienser
Marineret mørbrad
4 spsk
Brun farin
|
|
---|---|
4 spsk
Sojasauce
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Svinemørbrad (ca. 400 g)
|
20 g
Smør
|
---|
Flagesalt
|
---|
Sådan gør du
Marineret mørbrad
Sådan steger du marineret mørbrad
Vil du have kødet mere gennemstegt så steg kødet videre til en centrumtemperatur på fx 58°. og lad mørbraden hvile mindst 10 minutter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3175 kJ / 759 kcal
Næringsindhold pr. 100g
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 46,9 % | 16,5 g |
Kulhydrat: | 22 % | 7,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 5 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
