Lune ostetern i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Salaten er frisk, sprød og lun på samme tid.

Ingredienser

Antal portioner

Croutoner

  • 400 g toastbrød

Dressing

  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Lune salattern

  • 300 g romainesalat revet i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Croutoner

Skær toastskiverne i tern (ca. 1½ x 1½ cm). Kom dem i en lille bradepande og rist dem midt i ovnen. Vend i dem til de er gyldne og sprøde.

Dressing

Pisk sennep, citronsaft og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag dressingen til.

Lune salattern

Lad en pande blive varm. Tilsæt ostetern, citronskal og persille. Rist det ved kraftig varme og under omrøring i ca. ½ min.

Anret salaten i 4 tallerkener og fordel de lune ostetern og sprøde croutoner herpå. Hæld dressingen over og server straks.

Ristning

Ca. 18 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde: