Lune ostetern i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Salaten er frisk, sprød og lun på samme tid.

Ingredienser

Antal portioner

Croutoner

  • 400 g toastbrød

Dressing

  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Lune salattern

  • 300 g romainesalat revet i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Croutoner

Skær toastskiverne i tern (ca. 1½ x 1½ cm). Kom dem i en lille bradepande og rist dem midt i ovnen. Vend i dem til de er gyldne og sprøde.

Dressing

Pisk sennep, citronsaft og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag dressingen til.

Lune salattern

Lad en pande blive varm. Tilsæt ostetern, citronskal og persille. Rist det ved kraftig varme og under omrøring i ca. ½ min.

Anret salaten i 4 tallerkener og fordel de lune ostetern og sprøde croutoner herpå. Hæld dressingen over og server straks.

Ristning

Ca. 18 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: