10711 kJ / 2560 kcal
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 18,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 15,3 g |
Fedt: | 29,6 % | 4 g |
Mere lækker indonesisk inspireret mad....værs'go.
40 g
Smør
|
|
---|---|
2
Rødløg i tern (ca. 150 g)
|
|
300 g
Ærter
|
|
800 g
Kolde, kogte ris (af ca. 320 g rå ris)
|
|
4 spsk
Ketjap manis
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
2
Gulerødder i små tern (ca. 150 g)
|
|
2 dl
Groft strimlede krydderurter, fx bredbladet persille, koriander eller basilikum
|
|
200 g
Afdryppede rejer
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|