Satayspyd med bønnesalat
30 min
•
De lækre, saftige satayspyd består af svinemørbrad vendt i sataydressing af bl.a. peanuts, kokos, ingefær og chili. Hyg jer ude ved grillen - eller inde, hvor du kan stege spyddene i grillpande.
Ingredienser
Satayspyd og -dressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
4 spsk
Grofthakkede peanuts
|
|
3 spsk
Kokosmel
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
|
4
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
Bønnesalat
400 g
Dampede grønne bønner
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
240 g
Lunt, evt. grillet naanbrød
|
---|
Sådan gør du
Satayspyd og -dressing
Bønnesalat
I stedet for svinemørbrad, kan du bruge kyllingefilet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7473 kJ / 1786 kcal
Næringsindhold pr. 100g
413 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 38,8 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 32,5 % | 7,9 g |
Fedt: | 28,7 % | 3,2 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.