Skru op for chilien, hvis du er glad for spicy mad.
19348 kJ / 4624 kcal
615 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,2 % | 8 g |
Kulhydrat: | 23,1 % | 8,4 g |
Fedt: | 54,7 % | 9,1 g |
Er du glad for østens krydderier og nudelsalat - så er der endnu en opskrift her.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
2
Afpudsede svinemørbrader (ca. 900 g)
|
|
---|---|
40 g
Smør
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1
Granatæble - kernerne herfra (ca. 200 g)
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Risvinseddike
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Tørrede risnudler
|
|
---|---|
3 spsk
Sojasauce
|
|
100 g
Sukkerærtespirer
|
|
400 g
Dampede grønne bønner
|
|
150 g
Saltede cashewnødder
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Sesamfrø
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Havsalt
|