Thaimarinerede mørbradbøffer

Disse thaimarinede mørbradbøffer er både en smuk ret at se på - og smager dejligt krydret på en behagelig måde. Mørbradbøfferne får eksotisk selskab af chili, ingefær, hvidløg, cashewnødder og koriander - en agurke- og en nudelsalat. De thaimarinerede mørbradbøffer og velsmagende salater udgør sammen med ingefærfløden en skøn og let helhed, som tiltaler alle dem, der er glade for salater som tilbehør. Og så er de thaimarinerede mørbradbøffer med salater nem at gå til. Hele middagen kan gøres klar, så du bare lige skal lægge sidste hånd påfinishen inden servering.
Ingredienser
Thaimarinerede mørbradbøffer
2
Afpudsede svinemørbrader (ca. 900 g)
|
|
---|---|
40 g
Smør
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
Agurkesalat
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1
Granatæble - kernerne herfra (ca. 200 g)
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Risvinseddike
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Nudelsalat
150 g
Tørrede risnudler
|
|
---|---|
3 spsk
Sojasauce
|
|
100 g
Sukkerærtespirer
|
|
400 g
Dampede grønne bønner
|
|
150 g
Saltede cashewnødder
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Sesamfrø
|
Lun ingefærfløde
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pynt
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Havsalt
|
Sådan gør du
Thaimarinerede mørbradbøffer
Agurkesalat
Nudelsalat
Lun ingefærfløde
Skru op for chilien, hvis du er glad for spicy mad.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
