Er du glad for østens krydderier og nudelsalat - så er der endnu en opskrift her.
Skru op for chilien, hvis du er glad for spicy mad.
19683 kJ / 4704 kcal
626 kJ / 150 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,8 % | 8 g |
Kulhydrat: | 22,6 % | 8,3 g |
Fedt: | 55,6 % | 9,4 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Afpudsede svinemørbrader (ca. 900 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
40 g |
Rapsolie
|
2 spsk |
Thai fiskesauce
|
2 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
2 tsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
1 |
---|---|
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
1 |
Granatæble - kernerne herfra (ca. 200 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
2 tsk |
Risvinseddike
|
1 dl |
Sukker
|
4 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Risnudler
|
150 g |
---|---|
Sojasauce
|
3 spsk |
Sukkerærtespirer
|
100 g |
Dampede grønne bønner
|
400 g |
Saltede cashewnødder
|
150 g |
Frisk koriander
|
3 dl |
Rapsolie
|
2 spsk |
Sesamfrø
|
2 spsk |
¼ liter | |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Havsalt
|