Pak kartoflerne ind i alufolie i stedet for bagepapir, hvis du ikke har mulighed for at tilberede ved indirekte varme på grillen.
13274 kJ / 3173 kcal
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 9,6 g |
Fedt: | 49,8 % | 6,8 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
½ dl
Sojasauce
|
|
---|---|
½ dl
Olivenolie
|
|
1 tsk
Engelsk sauce
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
---|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½
Agurk (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Udstenede, friske kirsebær
|
|
2
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
4 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ spsk
Kirsebæreddike
|
|
1 spsk
Sirup - gerne æblesirup
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Små nye kartofler med skræl - spiseklare
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
20 g
Smør
|
|
2 tsk
Røget havsalt
|
|
4
Små rosmarinkviste
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Bagepapir (ca. 38 x 42 cm)
|
Friske kirsebær med stilk
|
---|