Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler

60+ min Hovedret

Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.

Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13312 kJ / 3182 kcal

Energifordeling:
Fiber: 22 g
Protein: 18,7 %
Kulhydrat: 30,3 %
Fedt: 51 %
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser