Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler

Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler

60+ min Hovedret

Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13312 kJ / 3182 kcal

Næringsindhold pr. 100g

510 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 18,7 % 5,6 g
Kulhydrat: 30,3 % 9,1 g
Fedt: 51 % 7 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser