Buffetspyd
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
Fryseegnet
•
Grillspyd er perfekte til dem, der ikke kan bestemme sig. Med både svinemørbrad, lammemørbrad, kyllingefilet, bacon. blommer og rødløg på spydene er der noget for enhver smag. Grillspydene pensles med kryddersmør (teriyaki, citron, koriander og basilikum) og drysses med rasp, så spyddene får smag og endnu mere tekstur. Lækre grillspyd til buffetbordet.
Ingredienser
Grillspyd
24
Tynde bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet (3-4 stk.)
|
|
1
Svinemørbrad
|
|
400 g
Oksemørbrad
|
|
500 g
Optøede frosne lammemørbrader (8-12 stk.)
|
|
900 g
Faste røde eller blå blommer (12-24 stk.)
|
|
24
Tynde skiver bacon (ca. 375 g)
|
|
4
Rødløg i tykke både
|
Kryddersmør
250 g
Smør
|
|
---|---|
½ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Tørret basilikum
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Fint salt
|
3 spsk
Rasp
|
---|
Tilbehør
600 g
Grøn salat
|
|
---|---|
600 g
Flutes
|
Sådan gør du
Grillspyd
Kryddersmør
Genvej
Grill
Hvis buffetspyddene skal fryses så erstat de frosne lammemørbrad med oksemørbrad (900 g oksemørbrad i alt).
Spyddene kan stå tildækket i køleskabet 4-5 timer, før de grilles.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
30693 kJ / 7336 kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kJ / 153 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,7 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 26,2 % | 9,9 g |
Fedt: | 48,1 % | 8,3 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.