Hvis buffetspyddene skal fryses så erstat de frosne lammemørbrad med oksemørbrad (900 g oksemørbrad i alt).
Spyddene kan stå tildækket i køleskabet 4-5 timer, før de grilles.
30693 kJ / 7336 kcal
640 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,7 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 26,2 % | 9,9 g |
Fedt: | 48,1 % | 8,3 g |
Prøv en lækker bulgursalat på buffet'en.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
24
Tynde bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet (3-4 stk.)
|
|
1
Svinemørbrad
|
|
400 g
Oksemørbrad
|
|
500 g
Optøede frosne lammemørbrader (8-12 stk.)
|
|
900 g
Faste røde eller blå blommer (12-24 stk.)
|
|
24
Tynde skiver bacon (ca. 375 g)
|
|
4
Rødløg i tykke både
|
250 g
Smør
|
|
---|---|
½ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Tørret basilikum
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Fint salt
|
3 spsk
Rasp
|
---|
600 g
Grøn salat
|
|
---|---|
600 g
Flutes
|