10445 kJ / 2496 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 25,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 11,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 3,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Skrubbede små kartofler
|
1 kg |
Vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Majskolber
|
4 |
Røde peberfrugter i store stykker (ca. 300 g)
|
2 |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Rapsolie
|
2 tsk |
Hvid balsamicoeddike
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Rapsolie
|
1 tsk |
200 g | |
Blomsterkarse (tallerkensmækkere) eller almindelig karse
|
1 dl |