10445 kJ / 2496 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 25,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 11,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 3,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 kg
Skrubbede små kartofler
|
|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4
Majskolber
|
2
Røde peberfrugter i store stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Rapsolie
|
200 g
Salatost i tern let smuldret
|
|
---|---|
1 dl
Blomsterkarse (tallerkensmækkere) eller almindelig karse
|