Grillstegte makreller og majskolber
35 min
•
Lækre saftige makreller fra grillen, sprøde majskolber og tomatsalat....essensen af sensommer i Danmark.
Ingredienser
Dildfrødressing
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Dildfrø
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Majskolber
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
4
Hele rensede makreller (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
8
Kødnåle
|
Tomatsalat
500 g
Modne tomater i skiver
|
|
---|---|
1
Lille rødløg i tynde både (ca. 50 g)
|
|
½ dl
Hele og strimlede basilikumblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 kg
Små kartofler - koges
|
---|
Sådan gør du
Dildfrødressing
Tomatsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16581 kJ / 3963 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,6 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 8,4 g |
Fedt: | 37 % | 3,4 g |