Grillede majs med chilismør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Smid dine majs på grillen og byd på solgule, sprøde majskolber med spændende krydret smør.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 majskolber

Chilismør

  • 100 g blødt smør
  • ½ tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ½ dl hakkede friske korianderblade eller persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern "skæg" og de fleste blade fra majskolberne. Grill dem på grillen eller i ovnen under grill i 15-20 min.

Chilismør

Rør smørret sammen med chili og de øvrige ingredienser og stil det tildækket i køleskabet indtil servering. Server chilismørret sammen med de grillede majs.

Tips

Smørret kan også bruges dampede grøntsager eller fisk.

Brug det også til nybagte flutes.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: