Grillede majs med chilismør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Smid dine majs på grillen og byd på solgule, sprøde majskolber med spændende krydret smør.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 majskolber

Chilismør

  • 100 g blødt smør
  • ½ tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset limesaft
  • ½ dl hakkede friske korianderblade eller persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern "skæg" og de fleste blade fra majskolberne. Grill dem på grillen eller i ovnen under grill i 15-20 min.

Chilismør

Rør smørret sammen med chili og de øvrige ingredienser og stil det tildækket i køleskabet indtil servering. Server chilismørret sammen med de grillede majs.

Tips

Smørret kan også bruges dampede grøntsager eller fisk.

Brug det også til nybagte flutes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: