Majskolber med koriandersmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.

Ingredienser

Antal portioner

Koriandersmør

  • 50 g blødt smør
  • 2 tsk hakkede friske korianderblade
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Majskolber

  • 4 majskolber
  • 1½ liter vand
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Koriandersmør

Rør smør og de øvrige ingredienser sammen. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Rør smørret op inden serveringen og smag det til.

Majskolber

Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra kolberne og skyl dem. Kom kolberne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. eller til de er møre. Hæld kolberne til afdrypning og server dem varme sammen med koriandersmør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: