Majskolber med koriandersmør
45 min
•
&format=webp)
Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.
Ingredienser
Koriandersmør
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Hakket frisk koriander
|
|
¼ tsk
Mild stødt chili
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Majskolber
4
Majskolber
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Koriandersmør
Majskolber
Dækbladene bevares kun, fordi de ser flotte ud. Du kan sagtens fjerne dem helt og også stokken de sidder på.
Damp majskolber (med bladene) i airfryeren ca. 20 min. ved 200°. Uden blade skal majskolberne have 15-20 min. ved 200°. Træk dækbladene tilbage på hver majskolbe og bind en knude på dem. Fjern trådene og de er klar til servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6539 kJ / 1563 kcal
Næringsindhold pr. 100g
254 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 10,2 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 8,6 g |
Fedt: | 32,1 % | 2,2 g |
