Majskolber med koriandersmør - Opskrifter - Arla

Majskolber med koriandersmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Majskolber med koriandersmør er en fantastisk forret eller tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at smage den lækre koriandersmør som smelter på de varme majskolber.

Ingredienser

Antal portioner

Koriandersmør

  • 50 g blødt smør
  • 2 tsk hakkede friske korianderblade
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Majskolber

  • 4 majskolber
  • 1½ liter vand
  • 1 spsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Koriandersmør

Rør smør og de øvrige ingredienser sammen. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Rør smørret op inden serveringen og smag det til.

Majskolber

Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra kolberne og skyl dem. Kom kolberne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. eller til de er møre. Hæld kolberne til afdrypning og server dem varme sammen med koriandersmør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: