Quesadilla med bønner - fyldte madpandekager
30 min
•
Quesadilla med kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico, når du sætter tænderne i en lækker quesadilla!
Ingredienser
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
8
Små majstortillaer
|
|
200 g
Tomatsalsa
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
2
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Dressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1¼ liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
|
---|---|
2
Små avocadoer (ca. 200 g)
|
|
2
Majskolber
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 10 min. ved 225°.
Dressing
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11852 kJ / 2833 kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 23,6 % | 6 g |
Kulhydrat: | 47,6 % | 12 g |
Fedt: | 28,8 % | 3,3 g |