I stedet for at grille mørbradbøfferne, kan du bruge en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen. Bruger du den almindelige pande kan du stege i gyldent smør - steg ved kraftig til jævn varme. Du kan lave bearnaisedippen af cremefraiche 38%. Pisk evt. cremefraichen til et fast skum, inden du tilsætter de øvrige ingredienser.
7926 kJ / 1894 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 38,8 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 8,2 g |
Fedt: | 25,3 % | 2,7 g |
Prøv også disse mørbradbøffer - med en helt anden smag.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede frisk estragon
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Dampede haricots verts
|
|
---|---|
250 g
Dampede edamamebønner
|
|
1
Rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede blandede babysalatblade
|
250 g
Grillet landbrød i skiver
|
|
---|---|
½
Citron (usprøjtet) i både
|