Du kan vælge grøntsager efter sæson. Denne version er bedst om sommeren, hvor der er danske tomater, broccoli og rødløg. Om vinteren og efteråret kan du fx bruge rodfrugter, kål og æbler.
6653 kJ / 1590 kcal
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 26,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 9,6 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,3 g |
Vil du "wokke" mere?
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Hakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
200 g
Kyllingefilet i tynde strimler
|
|
6
Rødløg i både (ca. 450 g)
|
|
450 g
Broccoli i store store buketter og stokken i små tern
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
3 spsk
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
|
2 spsk
Thai fiskesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kviste af kruspersille
|
260 g
Lunt naanbrød
|
---|