Gyros kommer oprindeligt fra Grækenland, men er idag udbredt i hele verden. Den traditionelle gyros laves med lam, men oftere og oftere ses den tilberedt med gris. Denne opskrift på gyros består da også af nakkekoteletter af gris. Hjemmelavet gyros er nemt og hurtigt at tilberede, og så smager det dejligt af exotiske krydderier. Server gyros som kebab i fladbrød med tzatziki og grønt. Eller prøv noget nyt, og server den med vores lækre polentafritter og aioli.
Her har du opskriften på en dejlig hjemmelavet tzatziki.
Server din gyros med tzatziki og polentafritter
9932 kJ / 2374 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,1 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 11,7 g |
Fedt: | 46,1 % | 7,6 g |