Gyros

Gyros

60+ min Hovedret
Gyros kommer oprindeligt fra Grækenland, men er idag udbredt i hele verden. Den traditionelle gyros laves med lam, men oftere og oftere ses den tilberedt med gris. Denne opskrift på gyros består da også af nakkekoteletter af gris. Hjemmelavet gyros er nemt og hurtigt at tilberede, og så smager det dejligt af exotiske krydderier. Server gyros som kebab i fladbrød med tzatziki og grønt. Eller prøv noget nyt, og server den med vores lækre polentafritter og aioli.
Mere inspiration

Her har du opskriften på en dejlig hjemmelavet tzatziki.

Tzatziki
60+ min
Tzatziki
(172)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Server din gyros med tzatziki og polentafritter

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9932 kJ / 2374 kcal

Næringsindhold pr. 100g

607 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 21,1 % 7,5 g
Kulhydrat: 32,8 % 11,7 g
Fedt: 46,1 % 7,6 g

Ingredienser