Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango. Chili cheese tops er en lækker servering til mange lejligheder, og at de er hjemmelavede gør bare hele oplevelsen bedre. Ønsker du en mildere og mere børnevenlig udgave, skifter du bare osten i dine cheese tops, prøv fx med revet Cheddar ost fra Karolines Køkken.
Chili og ost - en virkelig skøn tærte med rejer - prøv den!
Du kan også lave chili cheese tops af revet mozzarella, 1 spsk hakket rød chilipeber og 1 hakket syltet jalapeno. Eller du kan lave milde cheese tops. Skift tex mex osten ud med revet mozzarella eller revet cheddar og syltet jalapeno med 1½ spsk tomat- eller basilikumpesto.
16043 kJ / 3834 kcal
1522 kJ / 364 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7,9 % | 7 g |
Kulhydrat: | 16,9 % | 15,1 g |
Fedt: | 75,2 % | 30,9 g |
Se hvordan du laver chili cheese tops her. Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.