Chili cheese tops

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

30 min

Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 stk

  • 3 dl smagsneutral olie, fx rapsolie eller solsikkeolie til stegning
  • ½ tsk flagesalt

Tilbehør

  • 1 mangofrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland revet ost og jalapeno og form til kugler - tryk ostekuglerne godt sammen. Bland hvedemel med salt i en lille skål. Kom æg og rasp i 2 andre skåle. Vend først ostekuglerne i hvedemel, så i æg og til sidst rasp.

Varm olien op i en lille gryde ved kraftig varme. Kom en bid franskbrød i. Bliver brødet gyldent, har olien den rigtige temperatur. Eller brug et sukkertermometer til at måle temperaturen, den skal være ca. 175°. Steg ostekuglerne i den varme olie i ca. 2 min. til de er gyldne og sprøde - vend dem forsigtigt undervejs. Læg ostekuglerne på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe godt af. Drys med flagesalt og server de lune chili cheese tops med mango.

Tip

Du kan lave milde ostekugler. Skift tex mex osten ud med revet mozzarella og syltet jalapeno med 1½ spsk tomat- eller basilikumpesto.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,8 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag