Chili cheese tops
30 min

Chili cheese tops

Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chili cheese tops

Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.

Opskriften gælder for 10 stk

  • 3 dl smagsneutral olie, fx rapsolie eller solsikkeolie til stegning
  • ½ tsk flagesalt

Tilbehør

  • 1 mangofrugt i både

Fremgangsmåde:

Bland ost og jalapenos og form kugler af osten - tryk ostekuglerne godt sammen. Bland hvedemel med salt og peber i en lille skål. Hæld æg og rasp i 2 andre skåle. Vend først ostekuglerne i hvedemel, herefter æg og til sidst rasp.

Hæld olien i en lille gryde og varm den op til ca. 175° - brug evt. et sukkertermometer til at måle temperaturen. Steg ostekuglerne i den varme olie i ca. 2 min. til de er gyldne og sprøde - vend dem forsigtigt undervejs. Læg ostekuglerne på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe godt af. Drys med flagesalt og server de lune chili cheese tops med mango.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 50 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Protein: 15 %
  • Fiber: 13,8 g
Print