Du kan også lave chili cheese tops af revet mozzarella, 1 spsk hakket rød chilipeber og 1 hakket syltet jalapeno. Eller du kan lave milde cheese tops. Skift tex mex osten ud med revet mozzarella eller revet cheddar og syltet jalapeno med 1½ spsk tomat- eller basilikumpesto.
16065 kJ / 3840 kcal
1524 kJ / 364 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 15,4 % | 13,8 g |
Fedt: | 76,8 % | 31,7 g |
Se hvordan du laver chili cheese tops her. Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.
175 g
Revet tex mex ost
|
|
---|---|
1
Finthakket syltet jalapeno
|
|
50 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Sammenpiskede æg
|
|
100 g
Rasp (ca. 2 dl)
|
3 dl
Smagsneutral olie, fx rapsolie eller solsikkeolie til stegning
|
---|
½ tsk
Flagesalt
|
---|
1
Mangofrugt i både
|
---|