Chili cheese tops

Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango. Chili cheese tops er en lækker servering til mange lejligheder, og at de er hjemmelavede gør bare hele oplevelsen bedre. Ønsker du en mildere og mere børnevenlig udgave, skifter du bare osten i dine cheese tops, prøv fx med revet Cheddar ost fra Arla Karolines Køkken®.
Ingredienser
175 g
Revet tex mex ost
|
|
---|---|
1
Finthakket syltet jalapeno
|
|
50 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Sammenpiskede æg
|
|
100 g
Rasp (ca. 2 dl)
|
3 dl
Smagsneutral olie, fx rapsolie eller solsikkeolie til stegning
|
---|
½ tsk
Flagesalt
|
---|
Tilbehør
1
Mangofrugt i både
|
---|
Sådan gør du
Du kan også lave chili cheese tops af revet mozzarella, 1 spsk hakket rød chilipeber og 1 hakket syltet jalapeno. Eller du kan lave milde cheese tops. Skift tex mex osten ud med revet mozzarella eller revet cheddar og syltet jalapeno med 1½ spsk tomat- eller basilikumpesto.
Se hvordan du laver chili cheese tops her. Chili cheese tops smager lækkert - de spicy ostekugler er sprøde udenpå og bløde af smeltet ost indeni. Server de lækre hjemmelavede chili cheese tops som en snack, forret eller som tilbehør sammen med frisk mango.
