Med BUKO® til bords er du altid i godt selskab. Nyd din favorit på brød, i en varm ret, en dessert eller andet – kun fantasien sætter grænser! Du kan bruge ostene fra BUKO® til både morgenbordet, frokosten, aftensmaden og dessertbordet.
BUKO® RejeOst Light 8% 200 g
BUKO® RejeOst Light er en smøreost med 8% fedt. Osten er særdeles velegnet i en sandwich eller ciabattabolle med fx rejeost, salat og rødløg og er altid en vinder på morgenmadsbordet.
- Light smelteost med rejer
- Blød og cremet konsistens
- Velegnet til både morgenmad og frokost
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: OST, vand, kogte REJER 8% (REJER, salt) (kan indeholde spor af FISK og BLØDDYR), VALLEPERMEATPULVER (MÆLK), smeltesalt (E339), SKUMMETMÆLKSPULVER, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, nisin), SMØR.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk, Skaldyr, Krebsdyr
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
691 kJ / 165 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
8 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
4,9 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,9 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
18 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
3,2 gram
|
Opbevaringstemperatur
For at opnå den bedste smagsoplevelse anbefales det at opbevare produktet på køl ved 5°C efter køb. Holdbarhed efter åbning: Ca. 8 dage ved 5°C.
Opbevaringsperiode
120
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
584256
Stregkode
5711953140358
Vægt/volumen
200 g
Relaterede opskrifter
Alle BUKO® produkter
Relaterede artikler
Hvad er et osteklæde?
Hvad er hvid pizza?
Hvordan laver man sin egen ost?
Hvordan bliver ost produceret?
Hvorfor er der huller i ost?
Hvornår kommer man ost på pizza?
Hvad er osteløbe?
Hvordan opbevarer jeg ost?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Ostens historie
Hvad er ostevalle?
Mascarpone
Hvad er ricotta?
Halloumi
Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter
Mozzarella
Parmesan
Hytteost
Calcium