Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønner

Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

10 min
Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer.

Sådan gør du

  • Rist naanbrødene og afkøl dem let.
  • Halver dem og smør dem med flødeost.
  • Fordel serrano skinke, halvdelen af bønnerne og spirer på brødene.
  • Læg brødene på en tallerken, server resten af bønnerne til og drys med dukkah.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4862 kJ / 1162 kcal

Næringsindhold pr. 100g

996 kJ / 238 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 15 % 8,8 g
Kulhydrat: 42,8 % 25,1 g
Fedt: 42,2 % 11,4 g

Ingredienser

Naanbrød
2
100 g
Serrano skinke
4 skiver
Optøede edamamebønner
1 dl
Løgspirer
½ dl
Dukkah eller sorte sesamfrø
1 tsk