Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønner

Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

10 min

Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 naanbrød
  • 100 g Buko® Garli Garli 70+
  • 4 skiver serrano skinke
  • 1 dl optøede edamamebønner (sojabønner)
  • ½ dl løgspirer
  • 1 tsk dukkah eller sorte sesamfrø

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rist naanbrødene og afkøl dem let.
  2. Halver dem og smør dem med flødeost.
  3. Fordel serrano skinke, halvdelen af bønnerne og spirer på brødene.
  4. Læg brødene på en tallerken, server resten af bønnerne til og drys med dukkah.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5083 kJ / 1215 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 15,8 %
  • Kulhydrat: 44,4 %
  • Fedt: 39,8 %

Print

Andre gode forslag