Drys pastaretten med friskrevet parmesanost ved serveringen.
16719 kJ / 3996 kcal
805 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,5 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 26 g |
Fedt: | 33,6 % | 7,3 g |
Her har du en opskrift mere med pasta og spinat.
2½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
400 g
Tørret pasta, fx gnocchi pasta eller pastarør
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
300 g
Frosne edamamebønner
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Babyspinatblade eller optøet, frossen helbladet spinat
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1- 2 tsk
Tørrede chiliflager
|