Pasta med flødesauce
25 min
•
)
Pasta med flødesauce er en enkel og nem pastaret med en sauce af fløde, spinat, edamamebønner, valnødder og citron. Fløden er madlavningsfløde, så pastaretten kan sagtens bruges til aftensmad på en hverdag, hvor I vil spise grønt og ikke bruge lang tid på aftensmaden. Pasta med flødesauce er så nem og hurtig at de lidt større børn selv kan lave retten på en maddag.
Ingredienser
Pasta
2½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
400 g
Tørret pasta, fx gnocchi pasta eller pastarør
|
Flødesauce
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
300 g
Frosne edamamebønner
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Babyspinatblade eller optøet, frossen helbladet spinat
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1- 2 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Pasta
Flødesauce
Drys pastaretten med friskrevet parmesanost ved serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10860 kJ / 2596 kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 17 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 17,9 g |
Fedt: | 30,3 % | 4,7 g |
Relateret video
Pasta med flødesauce
