Vild med cannelloni? Prøv også denne lækre variant med spinat og hytteost.
Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.
7861 kJ / 1879 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24,1 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
15 g |
---|---|
Champignoner i skiver
|
200 g |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Optøet frossen helbladet spinat
|
250 g |
Hakkede tomater med chili (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Groft salt
|
1 tsk |
Frisk lasagneplade (ca. 200 g)
|
1 |
Æggehvide
|
1 |
200 g | |
Store tomater i små stykker (ca. 200 g)
|
2 |
Stødt muskatnød
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
---|---|
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
1 |
Eddike
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Groft brød
|
240 g |
---|