Cannelloni med spinat og svampe

Cannelloni med spinat og svampe

45 min Hovedret
Fryseegnet

Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag! Cannelloni er italiensk mad, når det er bedst. Velsmagende og simpelt. Har du prøvet hjemmelavede cannelloni? Prøv dem næste gang du får lyst til italiensk mad...

Velbekomme!
Tip

Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17682 kJ / 4226 kcal

Næringsindhold pr. 100g

426 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 21,1 % 5,3 g
Kulhydrat: 53,6 % 13,4 g
Fedt: 25,3 % 2,9 g
Relateret video
Cannelloni med spinat og svampe

Ingredienser

Indkluderet i opskriften