Cannelloni med spinat og svampe

Cannelloni med spinat og svampe

45 min Hovedret
Fryseegnet
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag! Cannelloni er italiensk mad, når det er bedst. Velsmagende og enkelt. Har du prøvet hjemmelavede cannelloni? Prøv dem næste gang du får lyst til italiensk mad...
Mere inspiration

Vild med cannelloni? Prøv også denne lækre variant med spinat og hytteost.

Velbekomme!
Tip

Hvis pastapladerne er lidt tørre, kan de være svære at rulle om fyldet. Læg dem i så fald på et vådt viskestykke i 2-3 min. inden fyldet fordeles herpå. Så er de lettere at rulle pænt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8958 kJ / 2141 kcal

Næringsindhold pr. 100g

415 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 24,2 % 5,9 g
Kulhydrat: 50,5 % 12,4 g
Fedt: 25,3 % 2,8 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser