Cannelloni med spinat og svampe
45 min

Cannelloni med spinat og svampe

Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!
Fryseegnet
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cannelloni med spinat og svampe

Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!

Antal portioner

Cannelloni

Spidskålssalat

  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 1 spsk eddike
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Cannelloni

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits champignon og hvidløg i ca. 2 min. Kom spinat i en sigte og pres væden af. Bland spinat i grøntsagerne og steg i yderligere ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt 1 dl pastasauce, salt og peber, og smag til. Del lasagnepladen i 2 lige store stykker (ca. 14 x 55 cm), læg pladerne på et vådt viskestykke og pensl med æggehvide. Del hver plade i 4 lige store stykker, så du i alt har 8 stykker (ca. 14 x 14 cm). Fordel fyldet på den penslede side, på de 8 stykker og rul dem sammen. Læg de 8 cannelloni i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) og fordel tomaterne over. Fordel resten af pastasaucen over, drys med ost og bag retten midt i ovnen.

Spidskålssalat

Vend spidskål, rødløg, eddike og citronsaft sammen. Fordel spidskålssalaten på et fad og drys med salt og peber.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 25 %
Print