Cannelloni med spinat og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalat

  • 400 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 1 rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Cannelloni

Kom det optøede spinat i en sigte og pres vandet ud af det. Bland det med hytteost og salt. Del lasagnepladen i 2 lange baner (ca. 14 x 55 cm), læg pladerne på et vådt viskestykke og pensl dem med æggehvide. Del hver bane i 4 lige store stykker, så du i alt har 8 stykker (ca. 14 x 14 cm). Fordel fyldet på den penslede side, på de 8 stykker og rul dem sammen. Fordel de 8 cannelloni i 4 små smurte ovnfaste skåle (ca. 10 x 17 cm). Fordel ostesauce over og bag dem midt i ovnen.

Tomatsalat

Vend tomater, rødløg, hvidløg og chili sammen. Fordel tomatsalaten på et fad og dryp med citronsaft.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Bag retten i et stort ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) i stedet for 4 små ovnfaste skåle.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: