Cannelloni med spinat og hytteost
45 min

Cannelloni med spinat og hytteost

Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cannelloni med spinat og hytteost

Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.

Antal portioner

Cannelloni

Tomatsalat

  • 400 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 1 rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Fremgangsmåde:

Cannelloni

Kom det optøede spinat i en sigte og pres vandet ud af det. Bland det med hytteost og salt. Del lasagnepladen i 2 lange baner (ca. 14 x 55 cm), læg pladerne på et vådt viskestykke og pensl dem med æggehvide. Del hver bane i 4 lige store stykker, så du i alt har 8 stykker (ca. 14 x 14 cm). Fordel fyldet på den penslede side, på de 8 stykker og rul dem sammen. Fordel de 8 cannelloni i 4 små smurte ovnfaste skåle (ca. 10 x 17 cm). Fordel ostesauce over og bag dem midt i ovnen.

Tomatsalat

Vend tomater, rødløg, hvidløg og chili sammen. Fordel tomatsalaten på et fad og dryp med citronsaft.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Bag retten i et stort ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) i stedet for 4 små ovnfaste skåle.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %
Print