Cannelloni med spinat og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalat

  • 400 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 1 rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Cannelloni

Kom det optøede spinat i en sigte og pres vandet ud af det. Bland det med hytteost og salt. Del lasagnepladen i 2 lange baner (ca. 14 x 55 cm), læg pladerne på et vådt viskestykke og pensl dem med æggehvide. Del hver bane i 4 lige store stykker, så du i alt har 8 stykker (ca. 14 x 14 cm). Fordel fyldet på den penslede side, på de 8 stykker og rul dem sammen. Fordel de 8 cannelloni i 4 små smurte ovnfaste skåle (ca. 10 x 17 cm). Fordel ostesauce over og bag dem midt i ovnen.

Tomatsalat

Vend tomater, rødløg, hvidløg og chili sammen. Fordel tomatsalaten på et fad og dryp med citronsaft.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Bag retten i et stort ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm) i stedet for 4 små ovnfaste skåle.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: