Farsbrød med spinat og grøntsager
1 time
•
&format=webp)
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!
Ingredienser
500 g
Frossen, optøet helbladet spinat
|
---|
Farsbrød med spinat
400 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1 dl
Mælk
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
1 kg
Mellemstore, skrællede kartofler i både
|
|
---|---|
5
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dressing
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Farsbrød med spinat
Dressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8699 kJ / 2079 kcal
Næringsindhold pr. 100g
290 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 35,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 8,3 g |
Fedt: | 15,9 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
