Her en dejlig opskrift på farsbrød med ost i farsen.
9758 kJ / 2332 kcal
325 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 8,2 g |
Fedt: | 25 % | 2,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Frossen, optøet helbladet spinat
|
500 g |
---|
Hakket grisekød (ca. 12% fedt)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Små knuste fed hvidløg
|
3 |
Friskkværnet peber
|
|
200 g | |
Mælk
|
1 dl |
Hvedemel
|
3 spsk |
Mellemstore, skrællede kartofler i både
|
1 kg |
---|---|
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
5 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g | |
Vand
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|