Farsbrød med spinat og grøntsager
1 time
•
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!
Ingredienser
|
500 g
Frossen, optøet helbladet spinat
|
|---|
Farsbrød med spinat
|
400 g
Hakket grisekød
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1 kg
Mellemstore, skrællede kartofler i både
|
|
|---|---|
|
5
Rødløg i både (ca. 400 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Dressing
|
250 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Vand
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Farsbrød med spinat
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
288 kJ / 69 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 1,2 g |
| Kulhydrat: | 8,3 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.