Sprød salat med røget laks og hytteost - Opskrifter - Arla

Sprød salat med røget laks og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 2 små, grønne æbler i skiver, fx granny smith (ca. 200 g)
  • 1 grøn squash i lange strimler (ca. 200 g)
  • 150 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 150 g grønne asparges i tynde skrå skiver
  • 150 g fintstrimlet romainesalat
  • 50 g ærteskud
  • 1 dl plukket kørvel
  • 1 dl fintstrimlede friske mynteblade

Dressing

  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk akaciehonning
  • 50 g grofthakkede tørrede tranebær
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Salat

Vend æbler, squash, edamamebønner og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål.

Dressing

Vend eddike, honning og tranebær sammen, tilsæt salt og peber og smag til. Bland salaten med dressingen lige inden servering. Anret den sprøde salat toppet med laks, hytteost og nødder og server med brød til.

Sprød salat med røget laks og hytteost

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: