&w=1680&h=750&scale=both&ak=6826258c&hm=94c8d4cf)
Sprød salat med røget laks og hytteost
30 min
Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.
Ingredienser
Antal portioner
Salat
- 2 små, grønne æbler i skiver, fx granny smith (ca. 200 g)
- 1 grøn squash i lange strimler (ca. 200 g)
- 150 g optøede edamamebønner (sojabønner)
- 150 g grønne asparges i tynde skrå skiver
- 150 g fintstrimlet romainesalat
- 50 g ærteskud
- 1 dl plukket kørvel
- 1 dl fintstrimlede friske mynteblade
Dressing
- 2 spsk æbleeddike
- 1 spsk akaciehonning
- 50 g grofthakkede tørrede tranebær
- 1 tsk groft salt
- groftkværnet peber
- 250 g skiveskåret røget laks
-
250 g Cheasy® Hytteost 1,5%
- 3 spsk grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
Tilbehør
- 240 g landbrød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Salat
Vend æbler, squash, edamamebønner og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål.
Dressing
Vend eddike, honning og tranebær sammen, tilsæt salt og peber og smag til. Bland salaten med dressingen lige inden servering. Anret den sprøde salat toppet med laks, hytteost og nødder og server med brød til.
Sprød salat med røget laks og hytteost
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8730 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 37,3 g
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 25 %