Sprød salat med røget laks og hytteost

Sprød salat med røget laks og hytteost

30 min
Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.

Sådan gør du

Salat
  • Vend æbler, squash, edamamebønner og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål.
Dressing
  • Vend eddike, honning og tranebær sammen, tilsæt salt og peber og smag til. Bland salaten med dressingen lige inden servering. Anret den sprøde salat toppet med laks, hytteost og nødder og server med brød til.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7740 kJ / 1850 kcal

Næringsindhold pr. 100g

428 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 28,8 % 7,3 g
Kulhydrat: 42,2 % 10,6 g
Fedt: 29 % 3,4 g
Relateret video
Sprød salat med røget laks og hytteost

Skøn salat med masser af frisk syrlig smag, der får fint modspil af de søde tranebær, knasende hasselnødder og ikke mindst den fede laks og dejlige hytteost.

Ingredienser

Salat
Små, grønne æbler i skiver, fx granny smith (ca. 200 g)
2
Grøn squash i lange strimler (ca. 200 g)
1
Optøede edamamebønner
150 g
Grønne asparges i tynde skrå skiver
150 g
Fintstrimlet romainesalat eller hjertesalat
150 g
Ærteskud
50 g
Plukket kørvel
1 dl
Fintstrimlede friske mynteblade
1 dl
Dressing
Æbleeddike
2 spsk
Akaciehonning
1 spsk
Grofthakkede tørrede tranebær
50 g
Groft salt
1 tsk
Groftkværnet peber
Skiveskåret røget laks
250 g
250 g
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
3 spsk
Tilbehør
Landbrød
240 g