Ostefocaccia
2 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Ostefocaccia med både cheddar og blå ost. Denne ostefocaccia er nem og hurtig at lave. Brødet er saftigt og med masser af smag. Ostebrødet er oplagt på en buffet eller som tilbehør til fx suppe. Der findes mange måder at bage focaccia brød på - denne opskrift er nem og hurtig, da dejen til ostefocacciaen skal hæve kort tid. Er du ikke til blå ost, så kan den sagtens udelades.
Ingredienser
Focaccia-dej
25 g
Gær
|
|
---|---|
5 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
650 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
Topping
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
150 g
Blåskimmelost
|
|
1 spsk
Flagesalt
|
Pynt
Bløde rosmarinkviste
|
---|
Sådan gør du
Focaccia-dej
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17628 kJ / 4213 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1102 kJ / 263 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 14,7 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 28,8 g |
Fedt: | 40,9 % | 12,2 g |
Relateret video
Focaccia brød
Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.