Find opskriften på klassisk focaccia brød her.
17813 kJ / 4257 kcal
1111 kJ / 265 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 14,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 44 % | 28,7 g |
Fedt: | 41,5 % | 12,5 g |
Se hvordan du laver focaccia brød her. Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret.
Gær
|
25 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
5 dl |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 spsk |
Olivenolie
|
3 spsk |
Tipo 00 hvedemel
|
650 g |
Arla Karolines Køkken® revet rød cheddar
|
175 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
---|---|
150 g | |
Flagesalt
|
1 spsk |
Friske rosmarinkviste
|
---|