Castello® KANT cheddar 48+ 200g
Generøst modnet cheddar
Castello Kant® er en generøst modnet cheddar fremstillet med respekt for traditionen og blik for fremtiden. Forførende fast, smukt smuldrende og med en let syrlig bagkant. Smagen er dyb, kompleks og langvarende. Noter af karamel med et strejf af vin. Sanseoplevelsen fuldendes af knaset fra de sprøde krystaller, der dannes under modningen og giver struktur til hver bid.
- Generøst modnet i ca. 21 måneder
- Kreativt skabt i Taw Valley
- Karakteristisk cremet med en let syrlighed
- Velegnet til tapas og ostebordet
Nyd din Castello Kant®, som den er, på groft brød eller sammen med knasende mandler og karamelliseret løg. Castello Kant® har en syrlighed i osten selv og en frugtig aroma, så den passer godt med noget sødt. Castello Kant® smager fantastisk med en frisk Chardonnay (ikke for fed) eller en mørk rødvin, f.eks. Chianti eller ‘ung, kraftfuld sag fra fx Australien’. Prøv også med et glas mousserende vin, gin & tonic eller en karamelagtig bourbon.
Castello Kant® kan serveres med:
- Peberfrugtpesto
- Karamelliserede løg, gerne lidt sød
- Confiture (marmelade) med smag af abrikos eller havtorn
- Confiture (marmelade) med smag af æble eller pære
- Focaccine med f.eks. tomat og oregano
- Ristede mandler med f.eks. rosmarin eller olivenolie
- Sennep, gerne lidt sød
Alle Castello® produkter
Relaterede artikler

Kan man fryse ost?

Hvad er et osteklæde?

Mellemlagret ost

Hvad er osteløbe?

Ostens historie

Hvad er hvid pizza?

Hvorfor er der huller i ost?

Hvordan bliver ost produceret?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Hvordan opbevarer jeg ost?

Hvornår kommer man ost på pizza?

Ekstralagret ost

Hvordan laver man sin egen ost?

Hvad er ostevalle?

Hvordan bliver pizzabunden sprød?

Mascarpone

Ricotta

Hvad betyder det, at Danbo-osten er BGB-mærket?

Hytteost
