ARLA® MADLØJER

Sjove aktiviteter til skoleferier og højtider

Her kan du få idéer til madløjer i alle årets skoleferier og højtider. Find kommende skoleferier eller højtider nedenfor, og bliv ledt videre til inspiration og lækre opskrifter, som er egnede til at lave sammen med børnene.

Vinterferie

Vinterferien er en oplagt mulighed for familiehygge og madlavning. Selvom det er koldt udenfor, kan man fx lave mad over bål - eller selvfølgelig blive indenfor og lave hyggelig vintermad i køkkenet. Vi har samlet vores bedste madløjer til vinterferien her.

 
Vinterferie

Påske

Påsken er fyldt med hyggelige traditioner for både børn og voksne. I kan fx bage, male påskeæg eller lave mad udenfor i det milde forårsvejr. Klik nedenfor og se vores bedste madløjer til påsken.

 
Påske

Sommerferie

Sommerferien kan sagtens være sjov og spændende, selvom man bliver hjemme. Her kan man fx tage ud i det gode vejr og fange sin aftensmad eller lave iskolde forfriskninger. Klik nedenfor og få vores bedste sommerlige madløjer.

Sommerferie

Efterårsferie

Efterårsferien er perfekt til hygge og madlavning. I kan fx arbejde på jeres bage-skills eller få det sidste ud af det gode vejr og lave lækker mad over bål. Få vores bedste madløjer til efterårsferien nedenfor.

Efterårsferie

Halloween

Gør klar til den helt store halloween-fest med vores mest uhyggelige madløjer. Her kan du bl.a. få tips til at skære græskar og lave skrækindjagende snacks og desserter.

Halloween

Jul

I julen er der masser at lave i køkkenet, og hvorfor ikke bruge det som en anledning til kvalitetstid med børnene. Lær fx at bage flotte julekager og få det bedste ud af dine rester af risengrøden.

Jul