ARLA® MADLØJER

Julehygge i børnehøjde

Julen er en god anledning til at tage børn med i køkkenet. December er nemlig fuld af julemagi, skønne opskrifter og hyggelige stunder for hele familien. Tag med os på Julemadløjer og oplev, hvordan mad og madlavning bliver til julehygge i børnehøjde. Vi hjælper på vej med how-to-videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.

Hjemmelavede æbleskiver

Hjemmelavede æbleskiver er en hyggelig juleaktivitetet. Se med i videoen, når Frida på 10 år viser, hvordan du nemt laver æbleskiver.

Æbleskiver

Kreativt peberkagehus

Et peberkagehus vækker begejstring hos både store og små. Tag børnene med i køkkenet og lav et peberkagehus, som pynter og dufter skønt hele julen. Se videoen, hvor vi hjælper jer skridt for skridt.

Peberkagehus

Risengrød i børnehøjde

Risengrød er en oplagt ret, især til de helt små hjælpere. Mindre børn kan opleve stor succes og stolthed ved at lave en ret, som hele familien kan spise. Se videoen, hvor Felix på 5 år viser, hvordan man koger den perfekte risengrød. 

Risengrød med kanelsukker

Julekrea med figurkager

Tag børnene med i køkkenet og slip kreativiteten løs. Bag sprøde figurkager og pynt dem sammen. Britta viser en genial peberkagedej, som kan laves på forhånd, er nem at rulle ud og smager fantastisk.

Peberkager

Lav klatkager af grødrester

Klatkager er en skøn måde at bruge (risen)grødrester på. De er nemme at lave og smager skønt alene eller med marmelade, frisk frugt og honning. Se i videoen, hvordan vi laver dem her.

Klatkager

Hjemmelavede brændte mandler

Ingen jul uden brændte mandler. Denne opskrift på brændte mandler er nem og lige til, så du kan tage børnene med i køkkenet og lave dem sammen. Se hvor nemt det er i videoen.

Brændte mandler | Arla® Madløjer

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere juleinspiration

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere juleinspiration

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla