Ca. 5-7 min. ved 200° - traditionel ovn.
Husk at forberede dejen til figurkagerne dagen før, du vil bage.
Opbevar kagerne i en beholder med tætsluttende låg uden glasur, så holder de sig sprøde. Når kagerne først er pyntet med glasur, så vil kagerne blive bløde i en beholder efter et par dage.
Vi har brugt tyl (til blade fx Wilton nr. 352)) til at dekorere nogle af figurkagerne med.
27962 kJ / 6683 kcal
1636 kJ / 391 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 65,2 % | 62,7 g |
Fedt: | 30,8 % | 13,6 g |
Har børnekokkene været i køkkenet med figurkager trænger de måske til en varm drik.
Mørk sirup
|
1½ dl |
---|---|
Brun farin (ca. ¾ dl)
|
250 g |
Smør
|
200 g |
Piskefløde eller mælk
|
1½ dl |
Stødt ingefær
|
1 spsk |
Stødt kanel
|
1 spsk |
Stødt nellike
|
½ spsk |
Stødt kardemomme
|
½ spsk |
Hvid peber
|
½ tsk |
Natron
|
1 spsk |
Hvedemel
|
650 g |
Flormelis
|
200 g |
---|---|
Pasteuriserede æggehvide
|
ca. 3 spsk |
Pastafarve
|
|
Krymmel
|