Husk at forberede dejen til figurkagerne dagen før, du vil bage.
Opbevar kagerne i en beholder med tætsluttende låg uden glasur, så holder de sig sprøde. Når kagerne først er pyntet med glasur, så vil kagerne blive bløde i en beholder efter et par dage.
Vi har brugt tyl (til blade fx Wilton nr. 352)) til at dekorere nogle af figurkagerne med.
28257 kJ / 6754 kcal
1625 kJ / 388 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 4 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 65,9 % | 63 g |
Fedt: | 30,1 % | 13,2 g |
Har børnekokkene været i køkkenet med figurkager trænger de måske til en varm drik.
1½ dl
Mørk sirup
|
|
---|---|
250 g
Brun farin (ca. ¾ dl)
|
|
200 g
Smør
|
|
1½ dl
Piskefløde eller mælk
|
|
1 spsk
Stødt ingefær
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
|
½ spsk
Stødt nellike
|
|
½ spsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Stødt hvid peber
|
|
1 spsk
Natron
|
|
650 g
Hvedemel
|
200 g
Flormelis
|
|
---|---|
ca. 3 spsk
Pasteuriserede æggehvide
|
|
Pastafarve
|
|
Krymmel
|